به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد دارابی دقایقی پیش در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اختتامیه چهارمین جشنواره شهید مطهری در تالار ابن سینای این دانشگاه با بیان اینکه تحول در نظام آموزشی به عنوان چهارمین گام در طرح تحول سلامت از سوی مقام وزارت به دانشگاه ها ابلاغ شده است گفت: براساس تصمیمات وزارت بهداشت و سند آمایش سرزمینی و براساس ایجاد عدالت در نظام سلامت کشور به ده کلان منطقه آمایشی تقسیم شد که استان خراسان رضوی شمالی و جنوبی به عنوان منطقه نه در این آمایش قرار گرفت.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در مبحث تحول و نوآوری در 12 بسته تحولی فعالیت های خود را آغاز کردیم که در اجرای این بسته ها نگاه ما وزارتی عملیاتی و براساس آمایش سرزمینی با ماموریت های ویژه ای همراه بوده است.
دارابی با تاکید براینکه سیاست هایی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری با کمک اساتید اجرا خواهیم کرد بیان داشت: نظام آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تلاش می کند در سایه 12 موسسه آموزشی با 18 ماموریت مشترک و 5 ماموریت ویژه بتواند رسالت خود را در این خصوص انجام دهد.
وی با بیان اینکه از لحاظ تعداد اعضای هیئت علمی به حد نصاب رسیده ایم گفت: در برخی دانشگاه ها کمبود اعضای هیئت علمی داریم که امیدوارم از همین جا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارائه مجوز پذیرش اعضای هیئت علمی جدید با آزاد کردن اعضای هیئت علمی در شرف بازنشسته شدن موافقت صورت بگیرد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه حق و حقوق شهروندی بسیار دارای اهمیت است گفت: حق و حقوق شهروندی در حرفه های پزشکی باید مورد توجه قرار گیرد و براین اساس آنچه که در شان مردم و اساتید دانشگاه است را اجرایی کنیم.
وی از کسی رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بحث ارزیابی تحول و نوآوری در نظام آموزشی در بین دانشگاه ها علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: تلاش داریم امسال با تعامل بیشتر با اعضای هیئت علمی بتوانیم براساس شعار مقام معظم رهبری نظم و انضباط، اقدام و عمل در فضای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را اجرایی کنیم.
در پایان حجت الاسلام طباطبایی نماینده نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که طب دانش فرهیخته و واجبی است که باید تلاش کنیم آن را با الگوی اخلاقی رسول گرامی اسلام به دست مردم برسانیم گفت: در خطبه 108 نهج البلاغه امیرالمومنین علی (ع) پیامبر را طبیب دوار معرفی می کند به این معنا که رسول گرامی اسلام به جای اینکه مانند ما پزشکان در مطب بنشیند تا بیمار به او مراجعه کند به سراغ مردم می رفت تا دردهای آنان را درمان و قلب ها و چشم ها و گوش های بیمارشان را شفا دهد.
وی در پایان گفت: پیامبر گرامی اسلام در اوج اخلاق مداری به ما گوشزد می کند که در راه اسلام و خدمت به مردم باید رضای خدا را در نظر داشته باشیم و از این لحاظ بدانیم داشتن اخلاق حسنه ارائه خدمت را مطلوب خواهد کرد.
گفتنی است در پایان از دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آموزشی و برگزیدگان جشنواره شهید مطهری تقدیر به عمل خواهد آمد.